CHOOSE TO PLAY

The game is not available
Enjoy playing hundreds of new games
Got it
You exit
Dismiss
Relaunch
Loading
Deposit
Are you sure?
EXIT GAME
×
Deposit
You are currently playing with an available Bonus Balance. This is in line with the Bonus Policy you accepted, please revert to our Bonus Policy for more information.

.new-header,
.footer-menu,
.subheader-desktop,
.subheader-mobile,
#asg-copyright-text,
#version-num {
display: none !important;
}

.position-relative {
position: relative !important;
}
.w-100 {
width: 100% !important;
}
.h-auto {
height: auto !important;
}
.d-none {
display: none !important;
}
.contentBox{
margin-top: 2rem;
}
.t-c-box {
font-family: sans-serif;
line-height: 1.4;
background-color: #F4F4FB;
-webkit-border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
border-radius: 10px;
padding: 3rem;
max-width: 75%;
margin: auto;
}
.t-c-box h3 {
color: #6E6E7C;
}
.t-c-box .t-c-content ,
.t-c-box .t-c-content * {
font-weight: 300;
color: #6E6E7C;
font-size: 12px;
}
.t-c-box .t-c-content ul, .t-c-box .t-c-content ol {
padding-left: 1rem;
}
@media screen and (max-width: 767px) {

.t-c-box {
padding: 1rem;
max-width: 90%;
}
}
@media screen and (min-width: 768px) {
.d-md-block {
display: block !important;
}
.d-md-none {
display: none !important;
}

}

desktop-bg

Fuldstændige vilkår og betingelser

  1. Bonuspolitik og vilkår gælder
  2. Nye spillere kun 18+
  3. Gælder indtil 31/12/2023 (“Kampagneperiode”)
  4. Minimumsindbetaling: 100 KR..
  5. Max. bonus: 1000 KR..
  6. Tilbuddet er udelukkende tilgængeligt for nye indbetalende kunder.
  7. Tilbuddet gælder kun ved den første indbetaling.
  8. Kunder, som indbetaler med PayPal, Neteller, Skrill eller Skrill 1-Tap kan ikke få bonustilbuddet.
  9. Tilbuddet er ikke tilgængeligt for borgere i Storbritannien eller Irland.
  10. Dette tilbud gælder kun en gang pr. husholdning.
  11. Denne “Velkomstbonus” kan ikke kombineres med nogen anden bonus, kampagne eller tilbud.
  12. Denne “Velkomstbonus” skal bruges inden for 60 dage efter at den er blevet krediteret til din mrplay-konto. mrplay forbeholder sig rettighederne til at annullere enhver “Velkomstbonus” på ethvert tidspunkt, når den ikke er blevet brugt inden for den godkendte periode.
  13. Bemærk venligst at af hensyn til fair play, kræver vi at du gennemspiller din “‘Velkomstbonus” mindst 9 gange før nogen form for gevinster udbetales.
  14. For eksempel:
   Indbetal 300 KR. og få 300 KR. i bonus – minimum omsætningskrav for en udbetaling er på 2700 KR..
   Indbetal 500 KR. og få 500 KR. i Bonus – minimum omsætningskrav for en udbetaling er på 4500 KR..
   Indbetal 1000 KR. og få 1000 KR. i Bonus –minimum omsætningskrav for en udbetaling er på 10.000 KR..
   Tiltag eller regler, der styrer vores levering af kampagner for pengespil til dig.
  15. Væddemål bidrager kun til gennemspilskravet, når de er blevet afviklede. Væddemål, hvor funktionen for kontant udbetaling er blevet anvendt, tæller ikke med i gennemspilskravet eller de kvalificerende krav til nogen form for kampagne for sportsvæddemål.
   Der kan eksistere andre krav alt efter hvilken slags bonus, der er tale om. Alle bonusser og midler, som er forbundet med denne bonus, vil blive slettet fra spillerens konto, når den har været inaktiv i 14 dage. Dette gælder kun for spillere, som stadigvæk har en bonussaldo.
   Indbetalinger kan blive udbetalt før en spiller har opfyldt gennemspilskravet. Hvis det hænder, vil alle bonusser og gevinster på spillerens konto dog blive erklæret ugyldige/fjernet.
  16. Spillere skal derefter kontakte kundeservice for at annullere deres udbetaling.
  17. Hvis et væddemål, uanset hvilken kamp der er tale om, overskrider reglerne eller misbruger systemet, vil det blive betragtet som ugyldigt.
   Vi forbeholder os rettigheden til at trække ethvert beløb fra gevinsterne, hvis spilleren har placeret enkelt væddemål på mere end 50 € eller 50 procent af bonusbeløbet før gennemspilskravet er blevet opfyldt.
  18. Heyspin har ret til at annullere, ændre eller redigere ethvert tilbud, konkurrence, bonus eller særlig kampagne ved at offentliggøre de ændrede eller justerede vilkår eller meddelelse om annullering på den relevante internetside for tilbuddet, konkurrencen eller den særlige kampagne. Sådan en ændring, justering eller modificering skal træde i kraft efter en periode på 14 dage efter meddelelsen er blevet offentliggjort, eller med øjeblikkelig virkning, når det er nødvendigt af sikkerhedsmæssige årsager, for at overholde den gældende lov eller regulering, på grund af misbrug eller andet hvor tilbuddet, konkurrencen eller den særlige kampagne ikke er i stand til at blive udført som angivet som følge af særlige omstændigheder.
   Bemærk venligst at mrplay ikke vil udøve rettighederne til at redigere, modificere eller annullere ethvert tilbud, konkurrence eller særlig kampagne med dette vilkår for de spillere, som allerede har aktiveret den specifikke kampagne, konkurrence eller særlige tilbud, og har gennemført en indbetaling med fg om at modtage en bonus eller er gået i gang med at spille i forhold til det specifikke tilbud, konkurrence eller særlige bonus hvor en justering ville påvirke disse spilleres mulighed for at:
   undtagen i de tilfælde hvor de relevante kunder har gennemført svigagtig eller lovovertrædende opførsel eller hvor rettelsen, modificeringen eller annulleringen af tilbuddet er nødvendigt for os for at overholde vores lovlige og/eller regulerende pligter. Uanset andet i denne bonuspolitik og andre yderligere vilkår eller regler, som dækker tildeling af enhver kampagne for pengespil til spillere, skal spillere ikke forhindres i at udbetale:
   saldoen på deres konto,
   gevinster fra væddemål placeret med den indbetalte saldo; og gevinster fra enhver anden bonus, som ikke er underlagt gennemspilskrav eller restriktioner (eller for hvilke gennemspilskrav eller restriktioner er blevet opfyldt),
   med undtagelse for de tilfælde hvor det er nødvendigt at mrplay forhindrer en udbetaling af midler for at opfylde lovlige eller regulerende pligter (herunder regler for bekæmpelse af hvidvaskning af penge)
20230914.8